Säsongstart!

09 SEP 2020 21:28
Då närmar sig seriestarten med stormsteg. Fullt ös från helgen som kommer mot att visa att OBK är en klubb som man inte ska ta med en nypa salt.
  • Skapad: 09 SEP 2020 21:28

Jaha kära medlemmar.

En lustig avslutning på förra säsongen och ett helknasigt år med allt skräp COVID-19 har dragit med sig.

En säsong som blandade och gav. Den innehöll det mesta allt från glädje till ren sorg.

Ett år då vår kära grundare, kassör och den största eldsjälen i klubbens histora tyvärr avled efter en tids sjukdom. En person vi alla minns på våra egna sätt men som jag tror alltid kommer minnas för vad han gjort för bowlingen i Oskarshamn.

Må han vila i frid. Aldrig glömd Tomas Sjöberg.

Jag har nog egentligen inget syfte med denna text mer än att visa att hemsidan nu är igång igen och ska arbetas med.

Jag vill att vi ska visa under den kommande säsongen kämpa och ställa upp för klubben så att vi kan ta ett kliv i rätt riktning.

Jag vill hälsa våra nya medlemmar välkommna och jag litar på att ni kommer att bidra med en hel del nere på banorna.

Och så vill jag påminna alla om att hålla avstånd, var försiktiga så att vi alla hjälps åt att inte sprida corona mellan oss medlemmar och motståndare.

Vi kommer mötas av olika restriktioner i alla hallar vi möter och vi får helt enkelt acceptera det som är bestämt.

That's it. Ta hand om er och kör hårt.

Ordf. Per Linderoth

Skribent: Per Linderot